vineri, 23 mai 2014

ARCH ENEMY - War Eternal

Fatuca asta noua e la fel de buna ca Angela!


sâmbătă, 17 mai 2014

Gratulerer med dagen Norge!

La multi ani Norvegia!
Azi e ziua nationala, ziua pe care toata lumea o sarbatoreste. Ziua in care toata lumea iese pe strada sa participe sau sa asiste la parada. Azi a fost soare si cald. Eveniment national: toate stirile mentionau ca e prima zi de 17 mai cu soare in ultimii nu stiu cati ani (nu am fost atenta cati) :)).
La prima parada am particiat in 2010, cand am venit aici si am fost foarte foarte curioasa pentru ca nu stiam nimic despre norvegieni. Tin minte ca a plouat si m-am ofticat ca nu am putut sa vad costumele in splendoarea lor pt ca mai toate doamnele aveau o pelerina, o geaca, o.... ceva sa le protejeze de ploaie. Am scris aici despre ziua nationala. Urmatorul an iar a plouat si celalalt a fost innorat iar anul trecut nu mai stiu exact daca a plouat sau a fost numai innorat dar stiu sigur ca in toti anii dupa 2010 am avut motivatie zero, plus ca stiam ce se intampla.

Ei bine, dupa 4 ani mi-a fost dor de atmosfera de sarbatoare, de balamucul din trafic, de strazile inchise :)), de bucurie si galagie si de vreme frumoasa. Si deci, azi am fost din nou in centru la parada :).