duminică, 24 noiembrie 2013

Kempes (ex Rezident Ex)

azi pe feisbuc, Kempes a scris:

Incepand din acest moment colaborarea mea cu formatia Rezident ex se incheie. Sufletul si inima mea vor merge mai departe alaturi de formatia KEMPES. Multumesc tuturor celor care au fost si sunt alaturi de mine.

Soc! Adica cum frate, stai asa, abia am baut cafea, stai sa mai citesc o data ca poate mi s-a parut. Nu mi s-a parut! What??????? De ce?????
Adica cum? Dai tzashpe interviuri in care zici ca o sa facem si o sa dregem cu Rezident, album nou, etc, si acum brusc si deodata tu nu mai faci parte din Rezident?  Dup-aia dai interviu la Lenti in emisiune si zici ca iti faci trupa dar nu te desparti de Rezident. Lumea toata si eu ne bucuram, foarte bine ca apar chestii noi in rock-ul romanesc si dup-aia pac, coincidente: Kempes pleaca fara sa anunte, lasa trupa balta cu album nou pe teava.
De data asta nu mai pleaca in Australia, de data asta vrea sa se intoarca definitiv in Romania (el stie mai bine ce si cum) dar sa lasi balta acei colegi din alte tari, care te-au readus pe scena si in fata publicului, atat de repede si in modul asta nu e frumos deloc.

Iar piesa aia noua "Regasire", instrumental suna foarte bine, textul insa are niste stereotipuri gen "pana la nori". Mai au si altii "Pan' la luna si pan' la stele". Deci daca textele trupei Kempes sunt facute de acela care a scris si pentru Cargo, sfatul meu e sa fie recitite de multe ori pt ca suna prea lacrimogen: "v-am regasit", "mi-a fost dor de voi", blah blah........ da, ne-ai regasit cu Rezident. Suntem aici, nu plecam nicaieri chiar daca nu suntem in Romania, te ascultam si suntem curiosi. Incearca sa canti si despre altceva.
Eu iti doresc succes cu trupa noua si sunt curioasa ce si cum o sa faci. La fel o sa fiu curioasa si ce o sa faca Rezident.

marți, 19 noiembrie 2013

Resetting Passwords

Passwords

"Sorry, your password has been in use for 30 days and has expired - you must register a new one."

roses

"Sorry, too few characters."

pretty roses

"Sorry, you must use at least one numerical character."

1 pretty rose

"Sorry, you cannot use blank spaces."

1prettyrose

"Sorry, you must use at least 10 different characters."

1fuckingprettyrose

"Sorry, you must use at least one upper case character."

1FUCKINGprettyrose

"Sorry, you cannot use more than one upper case character consecutively."

1FuckingPrettyRose

"Sorry, you must use no fewer than 20 total characters."

1FuckingPrettyRoseShovedUpYourAssIfYouDon'tGiveMeAccessRightFuckingNow.

"Sorry, you cannot use punctuation."

1FuckingPrettyRoseShovedUpYourAssIfYouDontGiveMeAccessRightFuckingNow

"Sorry, that password is already in use."

luni, 11 noiembrie 2013

Desant - DOAR O AMINTIRE (Official Video)

In sfarsit, dupa asteptari stresante timp de 2 saptamani :)) a aparut si clipul.
BESTIAL! O sa ma repet a tzashpea oara: ce mi-a placut de la inceput (de cand am vazut teaser-ul) este ca el e realizat alb-negru. Alb-negrul in foto-video transmite stil si eleganta. Prin urmare, clipul asta e elegant intr-un mod rockeristic. Imi place la fel de mult cum isi transmite trupa imaginea. Bravo!

Ca fapt divers m-am distrat foarte tare cand fata aceea frumoasa se da jos de la volan cu tocurile alea in picioare :)). Practic e imposibil sa conduci cu asemenea tocuri. Dar orice femeie sofer stie ca (atunci cand e cazul) are mereu in masina pe care o conduce, aruncata delicat pe bancheta din spate sau direct pe jos, o pereche de pantofi/botine/cizme cu care se va incalta cand se da jos si o pereche de balerini/tenesi/adidasi cu care conduce. Deci e imposibil sa conduci cu tocurile alea in picioare dar este posibil sa te dai jos din masina incaltata cu tocuri ca o doamna adevarata :)). 


duminică, 10 noiembrie 2013

KEMPES


Kempes e de neoprit, ceea ce pe noi ne bucura. Kempes e plin de surprize ceea ce pe noi ne entuziasmeaza.

Rezident Ex e o super trupa aparuta in peisajul rock autohton, trupa care l-a readus pe Kempes pe scena spre incantarea mea si a multora ca mine. Ca domul Kempes e un tip ambitios, eu personal stiu foarte bine asta. Daca el isi pune ceva in cap nu-l opresti decat cu tunul :)) (si nici atunci nu esti sigur ca iti iese) :)).

Ca isi face trupa lui (alta in afara de Rezident Ex), cu sigla de mai sus, ok, nimic prea surprinzator. Membrii trupei noi ........ eeeeee..... aici da surpriza!!! Nu mi-as fi imaginat nici in cele mai SF-istice ganduri ca Gothic va canta vreodata cu Kempes sub egida Kempes. Foarte tare aceasta faza pentru Kempes: are inclusa in trupa lui o alta trupa si foarte tare pt Gothic ca a vrut asta! Orice metalist din generatia mea stie trupa Gothic de cand era mic. Ca sa ma intelegeti (cei care nu sunt din generatia mea de metalisti :)) ), Gothic canta cam asa de felul lor:



Kempes cu trupa lui are deja 6 piese compuse, una inregistrata care se numeste "Regasire", o sa aibe concert in Silver Church pe 27 februarie 2014, album preconizat sa apara in toamna 2014 si turneu de promovare.
La sigla as schimba o singura chestie: as scoate triunghiurile de langa K si S. O incarca prea mult.

Astept cu interes maxim albumul si SPER sa fiu in tara la lansare sau la un concert.

vineri, 8 noiembrie 2013

Cargo - A 5-a dimensiune (Official Video)

Toata lumea m-a intrebat ce parere am despre clip. Unii au insistat. Nu m-am pronuntat aici pt ca nu am avut timp dar am comentat cu prietenii :D. 

Imi place foarte mult. E asa cum ma asteptam de multi ani sa fie ceva scos/semnat de Cargo: cu nerv si misto, mai scurt cu cohones. Stiam ca se poate si uite ca se poate! Foarte misto piesa instrumental vorbind; cu textul am aceeasi problema si, indiferent de scuze, motivatii si explicatii, pe mine tot ma zgarie pe timpan primul vers. Dar clipul este foarte misto realizat. Pe nenea motociclistul cu bandana si sabie cred ca il cunosc. Lumea in general e mica, lumea rockerilor si a motociclistilor e si mai mica.
Ideea e ca in sfarsit, dupa atat de multi ani, eu sunt entuziasmata din nou de Cargo si de ceea ce face trupa. Schimbarile se produc in bine si sunt productive si eu ma bucur foarte tare ca se intampla ce asteptam si imi doream sa se intample. Ii felicit ca m-au facut din nou sa fiu entuziasta si sa imi doresc un concert al trupei la care sa ma duc cu bucurie, asa cum am facut-o mereu incepand cu anul 1989.


duminică, 3 noiembrie 2013