luni, 19 martie 2012

Rolling in the deep

Originalul: Adele. Imi place ce canta Adele pt ca muzica ei e altfel decat cea pe care o canta toate pustoaicele in prezent.
Cover: Linkin Park. Domnii de la Linkin Park mie mi-au placut mereu.
Regula: 90% dintre coveruri sunt mai spectaculoase decat originalul, si as avea multe exemple de dat. Unul dintre ele este cel de mai jos - ce poti face cu o voce bestiala si o clapa? Arta!

marți, 13 martie 2012

duminică, 11 martie 2012

Baneheia

Baneheia este o zona locala de agrement, cu lacuri si paduri. Zona Baneheia, care se afla aproape de centrul orasului Kristiansand si de Parcul Ravnedalen, a fost creata pentru cetatenii Kristiansandului de catre regele Christian al IV-lea al Danemarcei si Norvegiei in 1641, atunci cand orasul a fost fondat .

Atractiile principale ale parcului sunt lacul numit "3. stampe" sau "Stampa" si dealul Drageknatten de unde se poate admira vederea frumoasa a centrului orasului si a docurilor.

Deoarece nevoia populatiei de lemn a facut ca in cele din urma dealul sa fie aproape defrisat, in anul 1800 generalul Joseph Frantz Oscar Wergeland a folosit soldati din garnizoana orasului pentru plantarea copacilor, construirea scarilor, drumurilor etc. si a facut din Baneheia ceea ce este astazi.

Baneheia

duminică, 4 martie 2012

Lista Fyr / Farsund

Toata saptamana a fost frumos afara, soare si cald. De aceea am hotarat ieri sa iesim la plimbare dar vremea nu a fost la fel de prietenoasa cum a fost in timpul saptamanii. Azi ninge :)).
Ieri am fost in Farsund si la Farul Lista. Mai multe detalii despre ele gasiti aici.
Lista Fyr / Farsund