marți, 19 iulie 2011

Bon Jovi la Bucuresti - O zi lunga si frumoasa

  
S-ar putea sa fi pierdut din detalii pt ca au trecut deja 9 zile dar inca am senzatia ca a fost ieri si ca as mai vrea sa fie 1 milion de zile de 10 iulie. Sunt extrem de fericita ca am asistat la concertul asta in tara pt ca NICAIERI in lume nu exista public atat de entuziast ca al nostru. Cred ca noi, romanii, suntem extaziati sa vedem trupele la care, in toata adolescenta noastra, am visat ca poate intr-o zi o sa apucam sa le vedem pe scena la noi in tara si, cand se intampla asta devenim din nou pustani. Cand si cei de pe scena sunt la fel de entuziasti rezulta un concert extraordinar, unul din cele mai frumoase la care am participat; si, de-a lungul anilor, am participat la destule.

Am fost eu si alti 54,999 de oameni prezenti in Piata Constitutiei, din alte tari si din alte orase. Din Arad a venit Gabi in dimineata concertului. Asa ca impreuna cu Ice ne-am prezentat in gara matinal sa o asteptam. Desi stabilisem ca nu ne plimbam decat matinal pt ca era canicula, planul de acasa evident ca nu s-a potrivit cu cel din targ si deci, am ignorat caldura, am baut multa apa si ne-am luptat cu gradele cat timp ne-am plimat in Herastrau cu pauza in Hard Rock Cafe si dupa, in Muzeul Satului cu pauza la concert :)).

Foto: David Bergman
Despre concert ce pot sa spun? Toate superlativele sunt palide. Am sa incerc totusi unul: MAGNIFIC. Ma asteptam sa fie de neuitat dar, o sa ma repet constient: a fost unul dintre cele mai frumoase concerte la care am avut deosebita placere si marele noroc sa particip (sa fiu in tara). Am trecut prin toate starile pt ca Jon traieste ce canta.
Nu exista balada din repertoriul trupei pe care generatia noastra sa nu isi fi trait povestile de dragoste; nu exista piesa ritmata pe care sa nu se fi facut head banging in rockoteci sau la petreceri; deci atmosfera a fost incendiara. Si ma bucur ca Jon ne-a lasat si pe noi sa cantam pt ca la inceput a cantat numai el. De fapt, cred ca nu prea a mai avut de ales pt ca la multe piese il acopeream. Nu cred ca a existat piesa pe care sa nu o cante publicul. Pt mine momentul de suflet a fost Wanted Dead Or Alive si Dry County pt ca sunt preferatele mele si au fost si una dupa alta. Asa cum Jon si toata trupa Bon Jovi au trait absolut fiecare sunet si vers pe scena, la fel am trait si eu din public si, asa cum el ne-a impesionat pe noi, si noi l-am impresionat pe el: la Dry County si Always a cantat cu lacrimi in ochi.
Concertul a inceput la ora 20 (ceasul meu arata 19:58) - punctualitatea lui mi-a placut mult - si s-a terminat la ora 22. Cele 2 bisuri s-au desfasurat pana la ora 23. Totul s-a termiat cu Twist And Shout, care a fost o mare surpriza pt multa lume. Au fost 3 ore incredibile.

Citind reactiile trupei dupa concertul de la Bucuresti, am fost mandra ca sunt romanca si ca am fost acolo. A fost o incursiune minunata in timp, in adolescenta.
A fost real desi a fost ca un vis.





marți, 12 iulie 2011

Bon Jovi la Bucuresti

Pe site-ul si pe feisbuc-ul oficial, dupa concertul de la Bucuresti, in data de 10 iulie, a aparut scris:


Today we had the remarkable opportunity to play Romania for the first time... EVER!! Thank you, fans, for having us! It was an incredible show and definitely worth the wait! You guys were amazing!

Astazi a aparut scris pe site-ul oficial: 

Our show in Bucharest was absolutely incredible! Can you believe it was our first time to ever play Romania... 

joi, 7 iulie 2011

Cea mai misto intalnire intamplatoare

s-a intamplat ieri (5.07) in aeroport in Copenhaga, la ora 7:20 dimineata, cand am intrat intr-un magazin de dulciuri si am dat nas in nas cu Tomi Joutsen (domnul cu vocea de la Amorphis). Ne-am salutat, am schimbat zambete printre rafturi si ne-am vazut de bomboanele noastre :); ne-am mai intalnit la casa dupa :). Intamplator sau nu, aveam pe mine un tricou Amorphis la care s-a uitat atent :D.