marți, 31 martie 2009

As spune ca sunt trista, as spune ca nu sunt, nu vreau sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

duminică, 29 martie 2009

Giurgiu

Joi am plecat la Giurgiu. M-am intors azi. Nu am fost in "vacanta" desi sunt in concediu. Am fost cu treburi. Am ajuns si in port unde nu am mai fost si am vazut Dunarea si malul bulgar si ceva blocuri din Ruse.

marți, 24 martie 2009

Niste concluzii

1. In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarire: "Now i'm really fucked!"
2. Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
3. Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci... cel ticnit esti tu!
4. Greu nu e sa suporti coarnele... ci s-o intretii pe vaca.
5. Daca esti in stare sa zambesti cand ceva merge rau... este pentru ai gasit un timpit pe care sa dai vina.
6. Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator.... Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci!
7. Daca inca n-ai gasit persoana ideala... distreaza-te cu cea care o ai la indemana!
8. Daca intr-o zi, femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci din balcon, adu-ti aminte ca ai doar coarne, boule, nu aripi!
10. Sexul e ca jocul de carti: daca n-ai o buna partenera, mai bine ai avea o mana buna.

vineri, 13 martie 2009

Vineri 13

Pt ziua de azi, cea mai 13 vineri!

Parazitii 2

Este ora 2. De un sfert de ora sunt acasa. Am fost la concertul Parazitii! BESTIAL!
1. aveam chef de un concert si aveam chef si de Parazitii. A fost un concert foarte tare
2. am vazut Spice Club-ul pentru prima oara PLIN. Au cantat in jur de ora 23 desi era scris pe afis 22. La 22:30 a inceput sa se umple. La 23 nu ma aveai loc.
3. distractiv locul de fumat care era evident plin si el :))
4. sunetul cu mici probleme dar atmosfera incendiara
5. mi-a placut sa observ diverse categorii de oameni prezenti la concertul asta.
6. lumea foarte civilizata spre deosebire de concertele rock (din pacate pt concertele rock)
7. bestiala comunicarea celor 2 Parazitii (Ombladon si Cheloo) cu publicul.
8. m-am ofticat ca nu am stat in primul rand. am ajuns numai in randul 3.
9. nu am facut poze desi aveam camera la mine pt ca am fost preocupata sa ma distrez
10. m-a agatat un politist :)) si cred ca era ce se dadea avand in vedere atentia pe care i-am observat-o la micile detalii, acele detalii pe care de obicei lumea le ignora, nu le observa dar care sunt foarte importante. se poate sa fi fost acolo la filaj pt droguri, mai ales ca era prezenta in club cea mai celebra drogata a tarii, Marijuana. Banuiesc ca era acolo la filaj pt ca dupa ce mi-a zis ca am niste ochi superbi (faza la care eu trebuia sa dau pe spate probabil) mi-a zis ca am pupilele dilatate. wahahahhahaha. i-am zis ca se numeste OBOSEALA. Pt ca m-a provocat, i-am zis ca orice i-as zice/face, oricum nu poate fi considerat ultraj pt ca nu e in timpul serviciului. brusc a devenit atent si i-a sclipit un ochi :)) Clar omul era sub acoperire :))
11. maine (azi) e vineri :(( pt ca altfel nu eram acasa la ora asta :D

luni, 9 martie 2009

Fete Motocicliste

Am primit linkul asta pe messenger de la o prietena care se mira ca apar si eu intr-o poza. :))
Eu stiam filmuletul "Fete Motocicliste 2" in care eu nu apar. Asa ca a fost chiar o surpiza sa aflu ca sunt si eu inclusa in primul filmulet. Enjoy! :D

duminică, 8 martie 2009

LOVE 8

Ziua Femeii si Ziua Barbatului

8 martie
Ziua Femeii a fost recunoscută pentru prima dată la Internaţionala Socialistă de la Copenhaga, din 1910, fără a se preciza însă o dată anume. Ziua ONU pentru drepturile femeii şi pacea internaţională a fost sărbătorită apoi pe 8 martie 1975, în Anul internaţional al femeii. În România, până în decembrie ’89, se vorbea de „Ziua mamei”, prilej cu care se organizau spectacole dedicate acesteia. Din 1989, a fost înlocuită cu „Ziua femeii”. În această zi, româncele sunt răsfăţate cu flori şi cadouri, iar în cinstea lor sunt programate petreceri şi evenimente speciale.

9 martie
Pentru creştinii ortodocşi, mâine este Sărbătoarea Sfinţilor 40 de Mucenici din Sevastia, la noi fiind asociată şi cu „Ziua Bărbatului”. Potrivit tradiţiei, este singura zi din an când bărbaţii au voie să bea 40 de pahare de vin, care, se spune, se transformă în sânge şi în putere de muncă peste an.

Femeile coc 40 de figurine din aluat dospit, „sfinţişori”, făcute în formă de 8. După ce sunt scoase din cuptor, acestea se ung cu miere de albine şi se presară cu nucă măcinată, apoi se împart pentru sufletul morţilor. Obiceiul este păstrat îndeosebi în Moldova. În Dobrogea, „mucenicii” sau „măcinicii” sunt mici şi sunt fierţi în apă cu zahăr, apoi se adaugă scorţişoară, nucă şi coajă de lămâie. În Oltenia se numesc „bradoşi”, iar în Banat „brânduşei”.

Tot mâine se sfârşesc Zilele Babei Dochia (Babele) şi, până pe 17 martie, urmează Zilele Moşilor. Spre deosebire de Babe, care aduc zile friguroase, ninsoare, lapoviţă şi vânt şi sunt considerate „rele”, Moşii aduc vreme frumoasă şi călduroasă.